Druvkärnmejl
Mjölet som erhålls genom malning av druvfrön är rikt på fibrer. I århundraden har man trott att druvor, precis som honung, har läkande egenskaper. Vissa människor tror att dess aktiva ämnen lätt tränger in i blodet och snabbt absorberas av kroppen, vilket förbättrar perifer blodcirkulation och återställer den förlorade aktiviteten hos kapillärerna. Användningsområden: Druvfrömjölet kan användas som tillsats i smoothies, yoghurt, olika typer av mjölk, müsli, soppor och desserter. Det kan användas och tillsättas i bröd, pizza eller bakverk. Det ger en lätt nötaktig smak till maten. Det räcker med att ersätta en eller två matskedar vetemjöl. Det finns ofta i sammansättningen av kosmetiska produkter som krämer och masker. Du kan använda det för att göra hemmagjorda ansiktsmasker för att vårda, lugna och fräscha upp huden.
Förpackning: 500g, 1000g och lösvikt